Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Отварят най-рано в петък някои тренировъчни зали в НБА

Спорт

Отварят най-рано в петък някои тренировъчни зали в НБА

Отварят най-рано в петък някои тренировъчни зали в НБА - Tribune.bg
Снимка:

Националната баскетболна асоциация беше първата американска спортна лига, която преустанови кампанията си поради COVID-19

Някои баскетболни тренировъчни зали в НБА могат да отворят отново най-рано следващия петък, предаде ESPN, но това не означава, че редовният сезон в лигата ще бъде подновен.

Националната баскетболна асоциация беше първата американска спортна лига, която преустанови кампанията си поради COVID-19, правейки го на 11 март след положителната проба на Руди Гобер от Юта Джаз. Но след като няколко от американските щати, най-вече Джорджия, отслабват извънредните мерки за домашна карантина, лигата може да позволи на играчите да се завърнат в тренировъчните зали в тези места.

Тренировките ще бъдат доброволни, и индивидуални по естество, допълниха от ESPN на сайта си. Освен това стана ясно, че НБА работи с тимове, базирани в места с по-строги карантинени мерки, за да намери алтернативни начини за тренировки на играчите им. От лигата не коментираха за Ройтерс излязлата информация.

Някои американски щати бяха ударени далеч по-сериозно от короновируса от други. НБА имаше около 1/4 до края на редовния си сезон от 82 мача, когато сезонът бе преустановен. Плейофите трябваше да започнат миналата седмица и да приключат в средата на юни. /БГНЕС


Етикети НБА

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още
Актуална тема