Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Малдини за диагнозата „коронавирус“: Познавам тялото си, такова не съм прекарвал. Силна болка, напрежение в гърдите

Спорт

Малдини за диагнозата „коронавирус“: Познавам тялото си, такова не съм прекарвал. Силна болка, напрежение в гърдите

Малдини за диагнозата коронавирус: Познавам тялото си, такова не съм прекарвал. Силна болка, напрежение в гърдите - Tribune.bg
Снимка:

Известният футболист даде положителна проба с малкия си син

Легендата на Милан и на италианския футбол Паоло Малдини и неговият син дадоха положителна проба за коронавирус.

„Малко кашлям. Суха кашлица. Нямам вкус и мирис, но ще ми се върнат. Най-общо, прилича на грип, но е по-тежък", обяснява легендата.

Цяла Италия и любителите на футбола от цял свят са загрижени за съдбата на Паоло Малдини, който е футболистът с най-дълга кариера в Милан – 24 г. Спортистът успява да надмине по популярност своя именит баща и се превръща в истинска легенда за Милан като в негова чест фланелката с номер 3 извадена от употреба. За 14 години като национал Малдини е носил рекордните 74 мача капитанската лента на Националния отбор на Италия.

„При мен симптомите се появиха на 5 март. Болка в мускулите, отпадналост. Треска, температурата ми беше 38,54“, споделя Малдини.

Като бивш италиански футболист той е смятан е за един от най-добрите защитници за всички времена. Освен това Малдини е седемкратен шампион на Италия, печелил е по 5 пъти Шампионската лига, Суперкупата на Европа и Суперкупата на Италия с Милан.

„Познавам тялото си. Спортистът идеално се познава. Такова не съм прекарвал. Силна болка, напрежение в гърдите“, разказва знаменитият футболист.

Малдини счита, че в тежките моменти италианците не са егоисти. „Вижте колко лекари станаха доброволци. Колко преподаватели преподават онлайн. Смятаме, че сме по-лоши от другите, но не е така. По-добре на опашка за храна, отколкото за оръжие, като в САЩ. Забелязах, че вече никой не пее по балконите. Всички разбраха, че главното е да се спаси живота. Вирусът ще ни промени“, обръща се към симпатизантите си Паоло Малдини.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати