Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Пардю: Искам да се върна в Англия

Спорт

Пардю: Искам да се върна в Англия

Пардю: Искам да се върна в Англия - Tribune.bg

Треньорът на ЦСКА – Алън Пардю, говори за престоя си в клуба и базата на „червените”. Той показа и бунгалата на Панчарево във видеоинтервю пред Sky Sports.

Специалистът говори и за зарята в нощта преди финала за Купата на България срещу Левски, загубен от неговия отбор с 0:1: „В 2:30 през нощта фенове на противника ни напомниха, че предстои голям мач. Получихме събуждане по телефона. Не бях изпитвал страстта, която феновете изпитват тук. В много случаи в Англия е просто лудост.

Пардю показа и бунгалата на базата на отбора в Панчарево: „Казваме им бунгала, но са доста яки. Английската ми закуска е тук до чайника. Това е малкият ми офис. Само едно малко легло, но футболистите имат по-широки легла и понякога спят по двама”.

„Беше голям мач, загубихме след рикошет. Боли ни. След гола не направихме нищо, за да им отвърнем”, сподели треньорът за загубата от Левски.

Англичанинът разкри, че отново иска да води отбор в родината си. „Да, искам. Сега съм на 60, но съм здрав и се чувствам добре. Гледам Рой Ходжсън и си мисля, че имам поне още 10 години. Надявам се да се появи възможност”.

Sky Sports също отбелязва, че бъдещето на Пардю начело на ЦСКА е несигурно.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати