Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Отборът на парламента със зрелищно реми срещу ФК „Мълния“ (Климент)

Спорт

Отборът на парламента със зрелищно реми срещу ФК „Мълния“ (Климент)

Отборът на парламента със зрелищно реми срещу ФК Мълния (Климент) - Tribune.bg
Снимка:

Депутатите тръгват на турне в страната

Парламентарният футболен отбор, селектиран от бившия спортен министър Красен Кралев направи боево реми 5:5 като гост на ФК „Мълния“ (Климент), който е водач в „А“ Областна група – Шумен. Над 500 души изгледаха от трибуните атрактивния двубой, който в крайна сметка се стигна до равенство, пише NOVSPORT.

Домакините от ФК „Мълния“ (Климент) поведоха с 1:0, след което Даниел Александров от ГЕРБ изравни. Почивката дойде при резултата 3:1 за ФК Климент, а в началото на второто полувреме се стигна и до 4-и гол в тяхна полза. Последваха доста смени и това позволи на депутатите да изравнят играта и резултата.

С голове на Радослав Василев от ПП и парламентарните сътрудници Красимир Красимиров и Емил Евтимов се стигна до 4:4. Домакините вкараха за 5:4, но в последната минута Мартин Харизанов от ГЕРБ реализира дузпа за 5:5.

Голмайстори за „Мълния“ (Климент)) станаха Сонер Надъф, Денис Джемал, Мерт Мюнюр, Фатих Фаик и Едис Уруч. 

Проведената контрола е част от подготовката на парламентарния ни футболен отбор за международния турнир в София през април, в който ще участват депутатски отбори от 6 държави.

В днешния мач участие взеха депутатите от ГЕРБ Мартин Харизанов, Даниел Александров, Димитър Иванов и Илтер Бейзатов от ГЕРБ като последният бе основен организатор. От ПП участие взеха Калоян Икономов и Радослав Василев, а от ДПС Джейхан Ибрямов и Марио Рангелов. Лекар на тима бе Валери Лачовски от ГЕРБ. В игра за отбора се включи и банатският българин Георги Наков, който е депутат от румънския парламент. Мачът пропусна контузеният капитан Красимир Вълчев, бивш министър на образованието от ГЕРБ.

В депутатския отбор има представители още на БСП, Възраждане и ИТН, които днес бяха възпрепятствани да вземат участие. Парламентарният ни отбор започва серия от контроли в цяла България като част от подготовката си за международния турнир през април като ще срещне различни съперници планирани са поне 4 приятелски срещи в цялата страна. При първата от тях в Климент се получи истински футболен празник, а местните хора имаха възможност да се запознаят и да говорят лично с депутатите.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети