Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Павел Колев подава оставка на Общото събрание?

Спорт

Павел Колев подава оставка на Общото събрание?

Павел Колев подава оставка на Общото събрание? - Tribune.bg

Изпълнителният директор на Левски е решил, че няма да продължи работа на "Герена"

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев иска да напусне клуба на 17 юли, научи „Мери­диан Мач". На тази дата ще се проведе Общото събрание на „сините", а именно на него той планира да подаде оставката си. Най-вероятно тежкото финансово положение на Левс­ки, което ограничава максимално фун­кциите на директо­ра, е в основата на желанието му да си тръгне. Павел Колев вече е разкрил из кулоарите на „Гере­на" решението си. Друг е въпросът дали в крайна смет­ка оставката ще бъде подадена и съ­ответно - приета. Припомняме, че по време на кризата за­ради пандемията от коронавируса Павел Колев обяви пред медиите, че той, тре­ньорският щаб, кой­то тогава беше воден Петър Хубчев, и спортният директор Ивайло Пет­ков ще под­адат оставки след края на извънредното положение, което по оно­ва време беше планирано за 13 май.

Няколко дни по-късно изпълнител­ният директор на „сините" обясни, че той и останалите шефове са се отка­зали от това си на­мерение.

„Решихме да из­чакаме - да не под­аваме оставки, до­като не стане ясно, какво се случва с клуба. Ако го напра­вим, това тотално ще блокира дейност­та на Левски. Не би било достойно. Про­дължаваме да си из­пълняваме задълже­нията до момента в който някой не ни каже, че не сме необходи­ми", обясни тогава Колев.

Към днешна дата от тези, които искаха да подават остав­ки, само той все още е на пос­та си. Пет­ър Хубчев и Ивайло Петков бяха уволне­ни от новия собст­веник Наско Сираков. Според запоз­нати именно босът на Левски ще се опита да убеди Ко­лев да остане на „Ге­рена", защото той е аот мал­кото спообни по­могнат за излизането от тежката финансо­ва криза.

Припомняме, че акционер №2 в Левски - Константин Папазов, обяви преди дни, че месец юли ще бъде решаващ за бъдещето на клуба. „Трябват ни 5 милиона лева. Без тях Левски няма да оцелее", заяви той.

По-рано и Наско Сираков спомена почти същата сума. Това са задължения, натру­пани от извънредно­то положение на­сам. Става въпрос за заплати, данъци и осигу­ровки към тях.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп