Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Павел Колев подава оставка на Общото събрание?

Спорт

Павел Колев подава оставка на Общото събрание?

Изпълнителният директор на Левски е решил, че няма да продължи работа на "Герена"

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев иска да напусне клуба на 17 юли, научи „Мери­диан Мач". На тази дата ще се проведе Общото събрание на „сините", а именно на него той планира да подаде оставката си. Най-вероятно тежкото финансово положение на Левс­ки, което ограничава максимално фун­кциите на директо­ра, е в основата на желанието му да си тръгне. Павел Колев вече е разкрил из кулоарите на „Гере­на" решението си. Друг е въпросът дали в крайна смет­ка оставката ще бъде подадена и съ­ответно - приета. Припомняме, че по време на кризата за­ради пандемията от коронавируса Павел Колев обяви пред медиите, че той, тре­ньорският щаб, кой­то тогава беше воден Петър Хубчев, и спортният директор Ивайло Пет­ков ще под­адат оставки след края на извънредното положение, което по оно­ва време беше планирано за 13 май.

Няколко дни по-късно изпълнител­ният директор на „сините" обясни, че той и останалите шефове са се отка­зали от това си на­мерение.

„Решихме да из­чакаме - да не под­аваме оставки, до­като не стане ясно, какво се случва с клуба. Ако го напра­вим, това тотално ще блокира дейност­та на Левски. Не би било достойно. Про­дължаваме да си из­пълняваме задълже­нията до момента в който някой не ни каже, че не сме необходи­ми", обясни тогава Колев.

Към днешна дата от тези, които искаха да подават остав­ки, само той все още е на пос­та си. Пет­ър Хубчев и Ивайло Петков бяха уволне­ни от новия собст­веник Наско Сираков. Според запоз­нати именно босът на Левски ще се опита да убеди Ко­лев да остане на „Ге­рена", защото той е аот мал­кото спообни по­могнат за излизането от тежката финансо­ва криза.

Припомняме, че акционер №2 в Левски - Константин Папазов, обяви преди дни, че месец юли ще бъде решаващ за бъдещето на клуба. „Трябват ни 5 милиона лева. Без тях Левски няма да оцелее", заяви той.

По-рано и Наско Сираков спомена почти същата сума. Това са задължения, натру­пани от извънредно­то положение на­сам. Става въпрос за заплати, данъци и осигу­ровки към тях.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още