Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Павел Върба: Целите са както всяка година - да станем шампион и да влезем в групите на Шампионската лига

Спорт

Павел Върба: Целите са както всяка година - да станем шампион и да влезем в групите на Шампионската лига

Павел Върба: Целите са както всяка година - да станем шампион и да влезем в групите на Шампионската лига - Tribune.bg
Снимка:

“Ситуацията за младите футболисти винаги е малко по-трудна, но някои от талантите ще получават шансове за изява"

Наставникът на Лудогорец Павел Върба говори пред медиите за началото на подготовката за новия сезон. Специалистът каза, че основните цели на тима през предстоящия шампионат не се различават особено от предните години - спечелване на поредна шампионска титла и влизане в групите на Шампионската лига.

“Целите са както всяка година - да станем шампион и да влезем в групите на Шампионската лига. Знаете, че има някои трансфери, но като цяло ще разчитаме на тези, които са в момента в клуба и ще има може би и още нови попълнения. Надявам се играчите, които привлечем да увеличат конкуренцията и класата”, каза Върба.

“Ситуацията за младите футболисти винаги е малко по-трудна, но някои от талантите ще получават шансове за изява. Нямаме такова време както друга година и ще изхождаме от мачовете, които изиграхме и ще разчитаме на това, което практикувахме като цяло”.

Върба заяви, че към момента има двама нови футболисти - Алекс Сантана, който бе привлечен от Ботафого и Доминик Янков, който се завръща в състава, след като последно бе под наем в Ботев (Враца).

“Кешерю вече е здрав, Икоко също. Дойдоха двама нови играчи, а ще пристигнат и още. В Лудогорец никой няма сигурно място на терена, така че всеки се бори за позицията си. Трябва да постигнем резултати, при които да сме доволни. ЦСКА направиха доста трансфери, което може би ни подсказва, че ще са ни основен конкурент. Условията при нас са такива, че няма за какво да се борим освен за първото място. Никъде в България няма такава база за подготовка, каквато имаме ние, затова няма да ходим другаде на лагер”, каза още Върба.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати