Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Петричев: Лудогорец не проявява интерес към Иванов и Робърта

Спорт

Петричев: Лудогорец не проявява интерес към Иванов и Робърта

Петричев: Лудогорец не проявява интерес към Иванов и Робърта - Tribune.bg
Снимка:

Изпълнителният директор на Лудогорец - Ангел Петричев заяви, че българският шампион не проявява интерес към футболисти на Левски.

Петричев обяви, че Иванов и Робърта са много добри играчи, но двамата не попадат в плановете на клуба.  Той добави още, че някой пуска подобни слухове, тъй като иска да изостри отношенията между Лудогорец и Левски.

"Стаси Иванов и Найджъл Робърта са много добри футболисти, но те не попадат в плановете за селекция на Лудогорец. Информациите, които четем в последните дни, са спекулации. Лудогорец не проявява интерес към двамата. Въобще не сме възнамерявали да пратим оферта към Левски за Иванов и Робърта, а се коментира трансферна сума.

Футболистите, с които в мометна преговаряме, са съвсем друг тип. Те са наблюдавани от скаутското звено в последните няколко месеца. По традиция по време на трансферния прозорец, се заформят саги, които много често са измислица.

Ние нямаме интерес да си обтягаме отношенията с Левски. Очевидно обаче, с подобни публикации, някой има интерес за изостряне на иначе колегиалните отношения между двата клуба", заяви Петричев пред "Гонг".


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети