Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Пирин и Берое дават старта на Efbet лига

Спорт

Пирин и Берое дават старта на Efbet лига

Пирин и Берое дават старта на Efbet лига - Tribune.bg

Отборите на Пирин и Берое откриват новия сезон на efbet Лига. Двубоят в Благоевград стартира в 18:45 часа И в двата клуба настъпиха много промени през лятната почивка, като треньорски рокади, смяна на собствеността и множество входящи и изходящи трансфери.

Пирин се раздели с наставника си Христо Янев, а на неговото място зае Радослав Митревски. "Орлетата" дадоха професионални договори на няколко от своите юноши с цел подсилване на състава, но освен това подписаха и с опитния Христо Попадийн, а взеха и капитанът на Лудогорец 2 Велислав Минков. С това селекцията на Пирин не приключи, в Благоевград пристигна и Газим Пепси. Освен това благоевградчани привлякоха двама под наем от ЦСКА - Симеон Александров и Александър Бучков.

Пред новия треньор обаче има и сериозен проблем. Един от ключовите играчи Венцислав Бенгюзов няма да може да вземе участие в първите срещи на тима заради разкъсване на бедрения мускул.

Берое трябваше да изиграе бараж, за да се спаси с в елита. Промените и там не са малко. Старозагорци имат нов собственик - аржентинският агент Ернан Банатао, който нормално погледна към аржентинците. Неговият сънародник Густаво Араголаса ще бъде треньор на тима, а в състава пристигнаха няколко млади аржентински футболисти. В Берое има над 10 нови попълнения, но и много напуснали. Клубът се раздели с имена като Серкан Юсеин, Георги Динков и Спас Георгиев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети