Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Пирин обяви важни решения за бъдещето на клуба

Спорт

Пирин обяви важни решения за бъдещето на клуба

Пирин обяви важни решения за бъдещето на клуба - Tribune.bg
Снимка:

Ръководството на Пирин Благоевград е провело среща, на която са взети важни решения за бъдещето на клуба. На нея е обсъждано бъдещето на първия отбор, както и на женския тим. „Орлетата“ са изпратили заявка за участие на дублиращ отбор в Трета лига, както е обсъдена и работата в школата и сътрудничеството с American Soccer University. Със съдействието на Община Благоевград ще продължат и подобренията по стадион „Христо Ботев“.

Решения на ръководството на ФК Пирин:

"На работна среща между собственика на ФК Пирин Благоевград г-н Пол Белогур и изпълнителния директор г-н Таско Тасков във връзка с бъдещето развитие на клуба бяха взети следните решения:

1.Женският отбор - Пирин Лейдис продължава своето участие в женското първенство по футбол и през следващия сезон. Оценката за представянето на тима е добра, очакванията за следващия сезон са свързани с надграждане на постигнатото до момента.

2.Изпратена е заявка за участие на Пирин 2 в първенството на Трета лига за сезон 2021-22 г. Отборът спечели заслужена промоция в третото ниво на българския футбол след победа в баража срещу Левски - Раковски. Желанието на мениджъра на представителния отбор Уорън Фийни е да наблюдава развитието на младите ни играчи в реална състезателна среда, която официалните мачове от Трета лига се очаква да осигурят.

3.ФК Пирин ще сведе до минимум контактите с агентите на футболистите, като в бъдеще, играчите, преговарящи директно с клуба, а не чрез агенти, ще се ползват с предимство.

4. По повод началото на сътрудничеството между ФК Пирин и American Soccer University в треньорския състав на Детско-юношеската школа ще работят само млади и перспективни треньори от Благоевград и региона, които ползват английски език. Клубът ще се ангажира с повишаването на тяхната квалификация и професионални умения.

5.ФК Пирин със съдействието на Община Благоевград продължава подобренията по стадиона, за да придобие той по-приветлив и комфортен вид за предстоящото участие на представителния отбор в efbet Лига", написаха от клуба.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети efbet Лига

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети