Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. По 35 и 15 лева ще плащат феновете за финала ЦСКА - Левски

Спорт

По 35 и 15 лева ще плащат феновете за финала ЦСКА - Левски

По 35 и 15 лева ще плащат феновете за финала ЦСКА - Левски - Tribune.bg

Продажбата на билети започва утре

Българската професионална футболна лига информира, че на 3 май 2022 година в 10:00 часа ще започне продажбата на билетите за ФИНАЛА на SESAME Купа на България между отборите на ЦСКА и Левски, който ще се проведе на Национален стадион „Васил Левски“ на 15 май (неделя) от 17:00 часа.

Талоните ще бъдат пуснати онлайн на Eventim.bg, на всички каси на компанията, както и в партньорските обекти на Eventim - бензиностанции OMV, Orange, Technopolis, Български пощи.

Футболните фенове ще имат възможност да закупуват билети и от каси на стадион „Българска армия“ и стадион „Георги Аспарухов“, като ЦСКА и Левски допълнително ще уведомят своите привърженици за работното време на обектите.

Символичен домакин на срещата е  ЦСКА, като привържениците на отбора ще имат на разположение Сектори „А“ и „Г“ на стадион „Васил Левски“.
Привържениците на Левски ще заемат места в Сектори „В“ и „Б“ на спортното съоръжение.

БПФЛ обръща внимание, че привърженици, с отличителни атрибути на един от отборите, няма да бъдат допускани до секторите, които са предварително определени за привържениците на другия отбор, независимо дали притежават валиден билет за съответния сектор.

Цените на билетите са както следва*:

Сектори „А“ и „В“: 35 лева

Сектори „Б“ и „Г“: 15 лева

*От съображение за сигурност билети няма да бъдат продавани за Сектор „Б“ блокове 16, 17 и 18 и Сектор „Г“ блокове 34, 35 и 36, които ще бъдат използвани за буферни зони между привържениците.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети