Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Почетино вижда Мбапе за много години напред в ПСЖ

Спорт

Почетино вижда Мбапе за много години напред в ПСЖ

Почетино вижда Мбапе за много години напред в ПСЖ - Tribune.bg

Френският шампион Пари Сен Жермен продължава да се надява, че звездата на тима Килиан Мбапе, чийто договор изтича през 2022 година, ще подпише ново споразумение.

Реал Мадрид и Ливърпул продължават да кръжат около световния шампион и са готови да реагират, ако 22-годишният нападател реши да не остава на „Парк де Пренс“.

Новият наставник на ПСЖ Маурисио Почетино коментира темата с Мбапе и по думите личеше увереността, че младокът ще остане в клуба.

„На 19 години той беше световен шампион, случват му се големи неща, но той е специален и различен, с много емоционална интелигентност. Той има много потенциал за развитие, но вече е настояще, а не просто бъдеще. Това е предизвикателство и шанс да работите с този тип таланти. Те ви правят по-добър треньор“, каза Почетино в интервю за „Marca“.

„Бъдещето му? Има много слухове, но го виждам в ПСЖ за много години напред и това е мечтата на клуба. Разчитаме на него, докато сме тук. Вярно е, че трябва да се вземе решение, но ние го виждаме, че е щастлив и много отдаден на този проект“, допълни още аржентинският специалист.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати