Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Почти 5 хиляди фенове на "сините" могат да гледат дербито на стадиона

Спорт

Почти 5 хиляди фенове на "сините" могат да гледат дербито на стадиона

Снимка:

От ПФК Левски днес обявиха критериите, според които запалянковците ще бъдат допускани до трибуните

Точно 4915 привърженици на Левски ще могат да присъстват в секторите "А", "Б" и "В" на на стадион "Георги Аспарухов" на срещата от 25-ия кръг на футболното първенство срещу шампиона Лудогорец. Двубоят е на 5 юни (петък) от 21.00 часа.

От ПФК Левски днес обявиха критериите, според които запалянковците ще бъдат допускани до трибуните на съоръжението след разрешението от вчера на Министерството на здравеопазването за 30-процентова заетост от капацитета на стадиона.

"Уважаеми привърженици,

Във връзка със заповед РД-01-289/02.06.2020 г. от Министерството на здравеопазването, с която се разрешава присъствие на публика на мачовете от първенството на Първа лига при заетост до 30% от капацитета на стадиона, на двубоя от 25-ия кръг между Левски и Лудогорец на 5 юни, петък, от 21:00 часа на стадион "Виваком Арена-Георги Аспарухов" могат да присъстват притежателите на абонаментни карти за сезон 2019/2020 г. при следните условия:

- От 15:00 часа на 3 юни до 19:14 часа на 4 юни притежателите на абонаментни карти трябва да вземат билет срещу предоставяне на своята карта в официалния магазин на ПФК Левски и касата пред Сектор "А" на стадион "Виваком Арена-Георги Аспарухов".
- Желаещите да заявят онлайн своя билет могат да го направят до 19:14 часа на 4 юни на email: [email protected] чрез предоставяне на две имена и номер на абонаментната карта (изписан на самата пластика).

Призоваваме притежателите на абонаментни карти, които НЯМА да присъстват на срещата с Лудогорец да заявят своя отказ на email: [email protected]или на телефон +35928477958 най-късно до 19:14 часа на 4 юни чрез предоставяне на две имена и номер на абонаментната карта (изписан на самата пластика).

Обръщаме Ви внимание, че местата на абонаментните карти НЯМА да отговарят на местата на билетите за срещата с Лудогорец. Преустановява се и продажбата на билети, с които привържениците могат да поставят своя лик на стадион "Виваком Арена-Георги Аспарухов". Закупилите такъв билет ще могат да изпратят своята заявка до 23:59 часа на 3 юни.

Според изискванията за максимален капацитет в сектор "А" на стадион "Виваком Арена-Георги Аспарухов" ще бъдат допуснати 1882 зрители. При изчерпване на допустимия капацитет притежателите на абонаментни карти за сектор "А" ще бъдат пренасочвани към сектор "В". Влизането на стадиона ще става при строго спазване на обозначения на Вашия билет вход.

Според изискванията за максимален капацитет в сектор "Б" на стадион "Виваком Арена-Георги Аспарухов" ще бъдат допуснати 1743 зрители.

Според изискванията за максимален капацитет в сектор "В" на стадион "Виваком Арена-Георги Аспарухов" ще бъдат допуснати 1290 зрители.

Билети за привържениците на гостуващия тим ще бъдат продавани в деня на мача на касата на Сектор "Г" два часа преди началото на срещата. Цената на входните талони ще бъде 10 лв", се казва в съобщението на клуба.  


Етикети Левски

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още