Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Под мъглата в София: ЦСКА допусна втора загуба от Йънг Бойс

Спорт

Под мъглата в София: ЦСКА допусна втора загуба от Йънг Бойс

Под мъглата в София: ЦСКА допусна втора загуба от Йънг Бойс - Tribune.bg
Снимка:

Отборът на ЦСКА регистрира трета загуба от четири мача в авантюрата си в Лига Европа.

„Ч99ервените” преклониха глава като домакин с 0:1 от швейцарския шампион Йънг Бойс на Националния стадион„Васил Левски”.

Единственият гол в София падна през първата част, след като Жан-Пиер Нсаме бе точен за „жълто-черните” в 34-ата минута, след като стражът на ЦСКА Густаво Бусато допусна много досадна вратарска грешка и не се намеси достатъчно сериозно при ситуацията. Грешката на бразилеца бе факт, но все пак той на няколко пъти се отличи и с добри намеси в хода на дуела с Йънг Бойс. По-неприятният факт за българския отбор е, че ЦСКА няма отбелязан гол в тазгодишното издание на Лига Европа, като остава единственият отбор без попадение от всички 48 тима досега.

LAP.bgLAP.bg

По този начин българския тим няма шанс за продължаване към елиминационната фаза и по всичко личи, че оставащите два мача на ЦСКА – срещу ЧФР Клуж и Рома, ще бъдат формалност.

Това бе и дебют за Бруно Акрапович начело на ЦСКА в европейските клубни турнири, като босненският специалист направи много промени за срещата и игра в схема 3-4-1-2, която обаче не спомогна да неутрализира солидните качества на тима от столицата Берн.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети