Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Подкрепете българското на Sofia Open 2023!

Спорт

Подкрепете българското на Sofia Open 2023!

Подкрепете българското на Sofia Open 2023! - Tribune.bg

В третия ден от основната схема на Sofia Open 2023 българските фенове имат възможност да подкрепят Янаки Милев и Пьотр Нестeров. В „Арена София“ тандемът излиза в интригуващ четвъртфинал на двойки срещу Гонсало Ескобар и Александър Недовесов. Еквадорецът и казахстанецът се наложиха със 7:5, 6:2 срещу поставените под №4 австрийци Александер Ерлер и Лукас Мидлер.

В същото време участващите с „уайлд кард“ българи, определили себе си като Чука и Стената на пресконференция след триумфа, детронираха защитаващия титлата си при дуетите Давид Вега Ернандес и неговия партньор през този сезон Иниго Сервантес с 6:3, 6:4 за 65 минути.

В осмото издание на турнира от сериите АТР 250 Янаки и Пьотр имат възможност да влязат в историята, ако достигнат полуфинал. В четвъртък, не по-рано от 15:00 ч. на Корт 1 тандемът ще опита да стане първият български такъв, влязъл в Топ 4 на Sofia Open.

Може да ги подкрепите на живо, а билетите ще намерите в платформата Eventim.bg, както и във всички партньорски мрежи.

„Бих призовал всички любители на тениса да ни подкрепят, би било страхотно да играем отново пред родна публика на такова събитие“, призова Пьотр Нестеров. 

 


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Sofia Open
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети