Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Поли Генова-звезден посланик на Sofia open 2022

Спорт

Поли Генова-звезден посланик на Sofia open 2022

Поли Генова-звезден посланик на Sofia open 2022 - Tribune.bg

Една от най-обичаните български изпълнителки Поли Генова продължава традицията и мисията да е част от звездния отбор посланици на Sofia Open, където през 2022 година са вече обявените Цветана Пиронкова, Маги Джанаварова, Юлиан Вергов, Ненчо Балабанов и още популярни лица.

Винаги позитивната, зареждаща с настроение, усмихна и талантлива, и тази година певицата ще бъде край корта в „Арена Армеец“, за да проследи пътя до титлата на бъдещия шампион на турнира от категория ATP 250 у нас от 25 септември до 2 октомври.

Следвана е от стотици хиляди в социалните мрежи, песните й събират милиони гледания, а причината е любовта – любовта вдъхновява Поли и Поли дарява любов. Едно от малкото изкушения извън музиката за нея пък е тенисът. Това е спортът, към който я насочват баба и дядо. Не крие, че има любимци както от родните участници, така и от световните звезди в лицето на Гаел Монфис и Яник Синер. През 2019-а изпълнителката на Give Me Your Love дори на рождения си ден бе в залата, за да подкрепя тенисистите, но и да бъде част от онази неповторима емоция да си зрител на Sofia Open.

Дали Поли ще доведе и децата си - Даниел и Леа Катрин, в „Арена Армеец“ на Sofia Open и на специалния ден посветен на малчуганите, ще разберем скоро. Бъдете и вие част от шоуто!

Билетите за Sofia Open 2022 са в продажба в мрежата на Eventim. Голямото събитие ще е завръщането на шампиона от 2017 г. Григор Димитров. Друг тенисист, вдигал шампионската купа в София, и то два пъти, е италианецът Яник Синер. Пред погледа на родната публика ще играят още №10 в света Хуберт Хуркач, шампионът от „Мастърс“-а в Монреал Пабло Кареньо Буста, един от най-атрактивните тенисисти в света Геал Монфис, носителят на три титли от „Големият шлем“ Стан Вавринка, още един от шоумените в Тура - Александър Бублик, италианската звезда на бъдещето Лоренцо Музети и още много световни имена.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати