Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Полицията на крак за мача между ЦСКА и „Копенхаген” – Дания

Спорт

Полицията на крак за мача между ЦСКА и „Копенхаген” – Дания

Полицията на крак за мача между ЦСКА и Копенхаген – Дания - Tribune.bg

Мачът е днес от 20.45 часа

Столичната полиция предприема засилени мерки за охрана на обществения ред във връзка с предстоящата футболна среща от „Лига Европа“ между отборите на ПФК ”ЦСКА” и ФК „Копенхаген” – Дания, съобщиха от МВР. Мачът е днес от 20.45 часа на Национален стадион ”Васил Левски”.

На изградени контролно - пропускателни пунктове в района на спортното съоръжение полицаи ще извършват щателна проверка на всички фенове. 

Предприети са стриктни мерки за недопускане на посетители, които имат наложена съдебна забрана за посещение на спортни мероприятия. Малолетни ще се допускат само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена от интернет или взета от касите на стадиона.

Феновете на гостуващия отбор ще бъдат пропускани през вход 4 на сектор „Б“. Привържениците на ЦСКА ще могат да влизат през всички входове на сектори „А“ и „В“, и през входове 18 и 22 на сектор „Г“, като при необходимост ще бъдат отворени и входове 16 и 17 на сектор „Г“.

Охраната на спортната среща ще се осъществява съвместно от частна охранителна фирма и полиция.
Униформените ще следят за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи /огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми и чадъри/.

За да бъде избегнато струпване, се приканват зрителите да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона. Вратите за посетители ще бъдат отворени в 18.30 часа.
Във връзка с провежданото спортно събитие, в късните следобедни часове е възможно да възникне временно затруднение в движението в централната градска част.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати