Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Португалец от Левски обясни защо не иска да намали заплатата си

Спорт

Португалец от Левски обясни защо не иска да намали заплатата си

Португалец от Левски обясни защо не иска да намали заплатата си - Tribune.bg

Нуно Рейш със скандално интервю в родината си

Португалският защитник на Левски Нуно Рейш призна пред португалското издание "Бола Бранка", че не е приел предложението на клуба да намали заплатата си. 

Намаляването на заплатите е реалност в българския футбол поради икономическите ефекти, причинени от новата пандемия на коронавирус. Рейш разбира намерението на клубовете, но не е съгласен и дори предлага решението, което според него трябва да бъде прието

„Имаше индивидуална среща с всички играчи и всеки от тях решава дали да го приеме или не. Не съм съгласен. Продължаваме да тренираме, но разбирам ситуацията, защото без мачове, в клуба не влизат пари. Естествено е, че искат да намалят разходите. Аз съм за изплащането на намалението, когато мачовете започнат отново, но тук просто ще намалят заплатите“, разкрива бранителят.

„Имам още една година договор с Левски, но нищо не се знае. Клубът ще иска да намали разходите поради последиците от пандемията. Има информации, че намерението на клуба за следващия сезон е да изгради състав от българи и от по-млади играчи, за да свие бюджета. Естествено и разбираемо е, че те искат да го направят. Във футбола е важно да се вземат добри решения и аз съм отворен за нови възможности и други първенства. Но имам договор и не мога да избягам оттук. Трябва да анализирам добре ситуацията и да видя какво ще бъде най-доброто за мен “, казва още португалецът.

„Разбира се, връщането в Португалия винаги би било добро, но ще трябва да имам оферти. Но бих се радвал да се върна и ако е в Спортинг, ще е сбъдна мечта. Спортинг беше клубът, който ме изгради като футболист, за което съм благодарен. Прекарах много време там, научиха ме на много неща и именно в Спортинг израснах като човек и играч. Това е дом, който ще бъде завинаги в сърцето ми. Завръщане в Португалия би било добре. Ако отида в Спортинг, бих сложил черешката на тортата ”, споделя Рейш пред португалската медия.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети