Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Посланикът на европейския волейбол Красен Кралев проведе работна среща с президента на CEV Александър Боричич

Спорт

Посланикът на европейския волейбол Красен Кралев проведе работна среща с президента на CEV Александър Боричич

Посланикът на европейския волейбол Красен Кралев проведе работна среща с президента на Европейската конфедерация CEV Александър Боричич, който бе в Русе по покана на президента на нашата централа Любо Ганев.

Тримата обсъдиха предизвикателствата пред българския, европейския и световния волейбол и изгледаха заедно победата на България над Чехия с 3:0 в полуфинал от Европейската златна лига.

„Русе и България отново се доказаха като отлични домакини на първенства от най-висок ранг. В това с очите си се убеди и г-н Боричич. Сътрудничеството и приятелството ни с него датират от много години и аз съм убеден, че и в бъдеще ще работим заедно за доброто на волейбола. Поздравявам нашите момичета и треньорския щаб за страхотната победа срещу Чехия и вярвам, че след финала с Хърватия ще вдигнем купата. Поклон пред невероятната русенска публика, която създаде невероятна атмосфера в залата. Русенци отново показаха, че знаят как се подкрепя България. Ще го направят и на финала“, коментира Кралев.

Красен Кралев беше избран за посланик на европейския волейбол на заседанието на Борда на CEV в началото на май заедно с председателя на Хърватския олимпийски комитет и бивш премиер на Хърватия Златко Матеша.

В 20 часа тази вечер България излиза в "ОЗК Арена" в Русе във финала на Европейската златна лига срещу Хърватия. От 17 часа в мач за третото място един срещу друг се изправят Чехия и Испания.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още