Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Потвърдено! Скравена оттегли жалбата срещу Георги Иванов

Спорт

Потвърдено! Скравена оттегли жалбата срещу Георги Иванов

Потвърдено! Скравена оттегли жалбата срещу Георги Иванов - Tribune.bg

Клубът на Георги "едва 6 гласа" Градев обаче продължава да обжалва вписването на новия президент на БФС

Играещият в софийската четвърта лига отбор на ФК Скравена от едноименното село в Ботевградска община е оттеглил жалбата си срещу вписването на президента на БФС Георги Иванов, става ясно от публикация във фейсбук.

На страницата си в социалната мрежа от Скравена обясняват, че решението е взето по време на заседание на Управителния съвет.

"След проведена среща между членовете на управителния съвет на ФК Скравена по повод възникналите разногласия в отбора с подадената жалба от президента на клуба г-н Петко Петков за оспорване легитимността за избор на президент на БФС, беше взето единодушно решение жалбата да бъде оттеглена.
На 12.04.2024 взетото решение вече е факт. 
ФК Скравена пожелава успех на новоизбраното ръководство на БФС!", се казва в съобщението на клуба.

На 9-и април се оказа, че председателят на клуба Петко Петков е депозирал жалба срещу резултатите от Конгреса за избор на президент на футболния съюз. Оказа се, че той е видял нарушения, за които не искаше да влезе в детайли, но е бил описал в писмото и новото ръководство на БФС не можеше да бъде вписано в търговския регистър. Други членове на управата обаче веднага се разграничиха от решението. 

Срещу избора на Георги Иванов обаче има още една жалба, която също е от аматьорски клуб. Преди няколко дни такова писмо депозира и Балкан 1952 (Варвара), който се състезава в областната група на Пазарджик. Балканци издигнаха за кандидат-президент получилия едва 6 гласа Георги Градев, а сега са внесли и протест против резултатите от 15-и март.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети