Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Потвърдено! ЦСКА без право да картотекира нови играчи

Спорт

Потвърдено! ЦСКА без право да картотекира нови играчи

Потвърдено! ЦСКА без право да картотекира нови играчи - Tribune.bg
Снимка:

От Дисциплинарната комисия към БФС излязоха с ново съобщение във връзка със забраната на ЦСКА за картотекиране на нови футболисти.

„Червените” все още не са изпълнили финансовите си задължения към Бернардо Тенгариня и Нилсон Антонио.

Ето какво написаха от ДК:

"Предвид неизпълнени финансови задължения към Бернардо Давид Мендес де Кампос Тенгариня от ПФК "ЦСКА-София" гр. София, съгласно решение на Спортният арбитражен съд в Лозана /CAS/ и въведена от ФИФА - забрана за регистриране на нови играчи в международен план, както и сезиране на ДК при БФС от Дисциплинарната комисия на ФИФА от 28.02.2022 година, на основание чл.71, ал.1, б. г/ от ДП /2021/2022/ – ДК налага забрана за картотекиране на нови футболисти на ПФК "ЦСКА-София" гр. София влизащо в сила от датата на сезиране. Забраната е в сила до следващо решение на ФИФА.

Предвид неизпълнени финансови задължения към Нилсън Антонио Да Вейга Барос от ПФК "ЦСКА-София" гр. София, съгласно решение на Спортният арбитражен съд в Лозана /CAS/ и въведена от ФИФА - забрана за регистриране на нови играчи в международен план, както и сезиране на ДК при БФС от Дисциплинарната комисия на ФИФА от 28.02.2022 година, на основание чл.71, ал.1, б. г/ от ДП /2021/2022/ – ДК налага забрана за картотекиране на нови футболисти на ПФК "ЦСКА-София" гр. София влизащо в сила от датата на сезиране. Забраната е в сила до следващо решение на ФИФА".


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети