Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Пранди разкри защо Братоев е отказал на националния

Спорт

Пранди разкри защо Братоев е отказал на националния

Пранди разкри защо Братоев е отказал на националния - Tribune.bg
Снимка:

Селекционерът на националния отбор по волейбол на България Силвано Пранди хвърли светлина върху отсъствието на Георги Братоев от групата му.

От думите му стана ясно, че опитният състезател сам не е пожелал да се присъедини към състава за евроквалификацията с Израел.

"След една седмица тренировки и след вторите две контролни срещи, които изиграхме със Северна Македония, имахме разговор с Георги Братоев и му обясних, че Георги Сеганов е в по-добро състояние от него и той ще бъде моят първи избор за квалификацията в Израел.

Първата му реакция беше, че е съгласен с мен, но все пак ми каза, че иска да помисли една вечер. На следващия ден ми сподели, че не е достатъчно мотивиран да бъде втора опция на този пост. Това е негово право и аз му благодарих за усилията, които е положил", каза Пранди преди заминаването на националите.

"Аз съм свикнал да взимам подобни решения и да преценявам нещата, след като приключи дадения турнир. След приключването на квалификациите ще си направя своите анализи чисто от спортно-техническа гледна точка и чак тогава ще мога да кажа какво ще се случва в бъдеще".

В сутрешно предаване Братоев разказа за тежката си битка с коронавируса. Диагоналът разкри, че и до днес има усложнения, които са останали в организма му, въпреки че е професионален спортист в разцвета на силите си и води здравословен начин на живот.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети