Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Правителството отпусна пари за стадионите на Ботев Враца и Спартак Варна

Спорт

Правителството отпусна пари за стадионите на Ботев Враца и Спартак Варна

Правителството отпусна пари за стадионите на Ботев Враца и Спартак Варна - Tribune.bg

През тази година варненският отбор чества 100 години от основаването си, а тимът от Враца е новият участник в първенството на Първа професионална футболна лига

Правителството отпусна допълнителни средства на стойност почти 1,9 милиона лева за ремонт и модернизация на футболните стадиони на Ботев Враца и на Спартак Варна. Това съобщи в профила си във "Фейсбук" министърът на спорта Красен Кралев.

"Правителството на България продължава да изпълнява програмата си за модернизиране и изграждане на спортната инфраструктура в страната. Днес, на заседание на Министерски съвет, гласувахме решение да се преведат допълнителни средства по бюджетите на община Враца - за изграждане на осветление на стадион "Христо Ботев" - 500 000 лв. и на община Варна, за извършване на основен ремонт на съществуващи трибуни и терен на стадион "Спартак" - 1 398 000 лв. През тази година варненският отбор чества 100 години от основаването си, а тимът от Враца е новият участник в първенството на Първа професионална футболна лига. Само след броени седмици, "Ботев" ще могат да играят домакинските си мачове на собствения си стадион", съобщава Кралев.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети