Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Предстои първата „Седмица на художествената гимнастика“ в България

Спорт

Предстои първата „Седмица на художествената гимнастика“ в България

Предстои първата Седмица на художествената гимнастика в България - Tribune.bg
Снимка:

Предстои първата „Седмица на художествената гимнастика“ в България. Тя ще e между 5-и и 12-и април, когато ще се проведат - Международният турнир за купа София и Световната купа по художествена гимнастика. Първият турнир ще е в зала „София“, а Световната купа ще се проведе в „Арена Армеец“.

В „Седмицата на художествената гимнастика“ ще има и множество инициативи, които ще целят да доближат гимнастиката с феновете. Ще има Галапремиера на голям екран на филма „Светът на златните момичета“, изложба с рисунки от клубовете по художествена гимнастика, срещи със „Златните момичета“, фотосесии с талисмана на Световната купа и много други. „Не спираме да влагаме любов и сърце за нашия спорт. Целта ни е многобройните ни фенове да имат не само достъп до състезанията, но и до други иновативни и вълнуващи събития. Нека подкрепим Златните момичета“, разказва повече за инициативата Илиана Раева.

„Изключително много се вълнувам от тази седмица, защото ще е нещо ново и различно за всички нас. Сигурна съм, че зрителите ще се забавляват“, споделя Християна Тодорова, главен съдия на Световната купа.

За „Седмицата на художествената гимнастика“ от днес, в продажба се пускат лимитирана серия Златни карти, които ще дават ексклузивен достъп до двете състезания, но също така и достъп до Галапремиерата на филма „Светът на златните момичета“, ексклузивна лична среща със Златните момичета специална фотосесия с Талисмана на Световната купа, подаръци от състезанията и много изненади. „Аз наричам тази карта преживяване, защото хората които си я закупят ще получат много повече от хубави места и ВИП обслужване. Те ще имат уникалния шанс да преживеят една незабравима седмица в нашата компания“, споделя Росина Атанасова, генерален секретар на българската федерация по художествена гимнастика и главен съдия на Международния турнир за купа „София“.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Арена Армеец

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати