Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Премии на обща стойност 215 000 лева в „Нощта на шампионите“

Спорт

Премии на обща стойност 215 000 лева в „Нощта на шампионите“

Премии на обща стойност 215 000 лева в Нощта на шампионите - Tribune.bg
Снимка:

Отличават най-добрите спортисти и треньори за 2018 г.

Водещи на церемонията „Нощта на шампионите“, организирана от Министерството на младежта и спорта и Български спортен тотализатор, ще бъдат спортист №1 на България за 2015 г. – Габриела Петрова и Деян Славчев – Део.

На събитието ще бъдат наградени най-добрите спортисти за 2018 г. Премии на обща стойност 215 000 лева ще бъдат раздадени на победителите и техните треньори в 7 категории: „Млад спортист на България до 16 години“, „Млад спортист на България до 18 години“, „Млад спортист на България до 23 години“, „Спортист с увреждания на България“,  „Отбор на България“, „Треньор на България“ и „Спортист на България“.

На събитието министърът на младежта и спорта Красен Кралев ще връчи и най-високото държавно отличие в областта на спорта „Венец на победителя“ на заслужили личности от българския спорт.

Церемонията по награждаване на най-добрите спортисти и треньори на България за 2018 г. „Нощта на шампионите“ ще се проведе на 19 януари (събота) от 18:30 часа в столичната зала „Рейнбоу плаза“ и ще бъде излъчвана пряко по БНТ1.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
Одобрявате ли острия тон на Румен Радев към представителите на ПП/ДБ във връзка със скандалния запис и втория мандат?
Покажи резултати Скрий резултати