Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Протестите преди Ман Юнайтед - Ливърпул започнаха от рано

Спорт

Протестите преди Ман Юнайтед - Ливърпул започнаха от рано

Протестите преди Ман Юнайтед - Ливърпул започнаха от рано - Tribune.bg

Привържениците на Манчестър Юнайтед започнаха организираните протести, за които се говори от дълго време преди мача с Ливърпул. Феновете на „червените дяволи“ окупираха хотела, в който са отседнали футболистите на техния отбор и целия треньорски щаб.

Англичаните запяха песни против фамилия Глейзър, която е собственик на клуба от „Олд Трафорд“, като феновете на Ман Юнайтед смятат, че американците са виновни за всички негативни процеси в клуба им през последните няколко години.

Твърди се, че голяма част от феновете няма да влязат на стадиона за голямото дерби на Англия, за да покажат ясно позицията си, ако въобще има мач. Има информации също така, че фенове на „червените дяволи“ обмислят да блокират пътя на рейса на Ливърпул, което ще доведе до много тежки санкции от Премиър лийг. Припомняме, че през 2021-а година отново след протести на привържениците на Ман Юнайтед бе отложено дербито с Ливърпул на „Олд Трафорд“, като тогава те нахлуха на терена в деня на мача и нанесоха сериозни щети по полето.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети