Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. ПСЖ излиза с Меси, Неймар и Мбапе срещу Реал Мадрид

Спорт

ПСЖ излиза с Меси, Неймар и Мбапе срещу Реал Мадрид

ПСЖ излиза с Меси, Неймар и Мбапе срещу Реал Мадрид - Tribune.bg

Отношенията между Пари Сен Жермен и Реал Мадрид са обтегнати броени часове преди двубоя между двата тима.

Лидерът в Лига 1 Пари Сен Жермен включи Неймар в състава си за тазвечерния сблъсък от осминафиналите в Шампионската лига срещу Реал Мадрид.

30-годишният футболист не е играл откакто получи контузия в глезена срещу Сент Етиен през ноември и имаше сериозни съмнения относно неговата готовност за сблъсъка в Париж.

Въпреки това изглежда, че треньорът Маурисио Почетино ще може да използва бразилеца, но аржентинецът ще трябва да се оправи без Серхио Рамос, който пропуска срещата заради контузия в прасеца.

В състава са включени още Мбапе и Меси.

Всеизвестно е, че „лос бланкос“ искат да доведат на „Бернабеу“ звездата на парижани Килиан Мбапе и точно това е причината за разрива между ръководствата, които иначе поддържат отлични взаимоотношения. Договорът на Мбапе изтича в края на този сезон и се очаква той да се присъедини към Реал без трансферна сума, но преди това той ще трябва да се изправи срещу испанския тим в осминафинален сблъсък от Шампионската лига.

Винаги в предишни подобни случаи на срещи между парижани и „лос меренгес“, ръководствата на двата клуба са вечеряли заедно в нощта преди двубоя. Сега обаче президентът на тима от френската столица - Насер Ал-Хелайфи е отменил събитието, на което е трябвало да присъства и Флорентино Перес.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети