Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. ПСЖ: Килиан иска да отиде в Реал и няма да го спираме

Спорт

ПСЖ: Килиан иска да отиде в Реал и няма да го спираме

ПСЖ: Килиан иска да отиде в Реал и няма да го спираме - Tribune.bg

Спортният директор на Пари Сен Жермен Леонардо потвърди информациите за получена оферта от Реал Мадрид за Килиан Мбапе, която е била за около 160 млн. евро.

Тя обаче е била отхвърлена.

“Килиан иска да отиде в Реал и няма да го спираме - призна шефът пред “Радио Монте Карло”. - Ние обаче имаме условия и само ако те бъдат изпълнени, Мбапе ще може да отиде там. Вече казахме “не” на първото предложение на испанците, защото параметрите по него са много далеч от това, което искаме. Самият Килиан винаги ни е обещавал, че няма да си тръгне без пари.”

Бразилецът обаче допуска, че испанците имат други планове - да привлекат нападателя като свободен агент след края на сезона.

“Тактиката на Реал е очевидна: да отправят оферта 7 дни преди края на трансферния прозорец, за да докажат на футболиста, че го искат, и после да го вземат безплатно през идното лято. Това е НЕУВАЖИТЕЛНО, дори е незаконно. Правят така от две години насам”, ядосва се Леонардо.

“Дали имаме намерение отново да преговаряме с Реал? Не, пазарът затваря на 31 август. Нашата стратегия е ясна: да го задържим при нас с нов договор. Ако обаче ще го продаваме, то няма да го пуснем за по-малко от това, което платихме за него. Реал наистина предложи около 160 млн", поясни директорът.

"Отправихме две оферти към Мбапе за нов контракт. Искаме да му докажем, че гледаме на него като на важен елемент от проекта ни, но и не и повече от проекта ни. Това лято създадохме “дрийм тийм” и няма да позволим на никой да го разруши."


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети