Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. ПСЖ взима Халанд, ако Мбапе премине в Реал Мадрид

Спорт

ПСЖ взима Халанд, ако Мбапе премине в Реал Мадрид

ПСЖ взима Халанд, ако Мбапе премине в Реал Мадрид - Tribune.bg

Френският вицешампион Пари Сен Жермен вече знае името на следващия си трансферен удар след очакваното напускане на Килиан Мбапе като свободен агент в посока Реал Мадрид през идното лято.

„Gazzetta dello Sport“ твърди, че от ПСЖ са на полпозишън в борбата за привличането на голямата звезда на Борусия Дортмунд Ерлинг Халанд. Според изданието в основата за това са добрите взаимоотношения между спортния директор Леонардо и агента на играча Мино Райола.

Ако наистина се стигне до варианта, при който Мбапе премине в Реал Мадрид, вместо да поднови договора си с парижани, те ще насочат усилията си към Халанд, който също е желан от „Лос бланкос“.

Информацията гласи още, че от френския клуб са готови да платят между 75 и 90 милиона евро, когато откупната клауза на нападателя се активира след година, както и да задоволят огромните изисквания на Райола за заплата на футболиста в размер на 50 милиона евро плюс комисионните.

По този начин норвежкият национал може да се превърне в най-скъпоплатения играч в света, задминавайки и суперзвездата на ПСЖ Лионел Меси.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети