Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Пулев вече е на друго мнение: Базата в Белмекен е райско място, благодаря на Министерството

Спорт

Пулев вече е на друго мнение: Базата в Белмекен е райско място, благодаря на Министерството

Пулев вече е на друго мнение: Базата в Белмекен е райско място, благодаря на Министерството - Tribune.bg
Снимка:

Все още не е сигурно, че ще има мач с Джошуа

„Помолиха да не правим много коментари за мача. Един вид мачът все едно не е обявен още. Не се знае дали ще го има в крайна сметка, много е сложно“. Това обяви Кубрат Пулев по повод очаквания сблъсък с Антъни Джошуа.

Българинът говори пред медиите преди отпътуването му за Лондон за подготовка за мача.

Подготовката му ще премине на два етапа. Първо триседмичен лагер на Белмекен и след това спаринги в Германия.

„Много пъти съм казвал, че базата в Белмекен е райско място. След последните скандали нещата там са се променили със съдействието на Министерството на младежта и спорта, за което се радвам и им благодаря. Въпреки че ме нападнаха, аз съм издръжлив и съм готов да поема всякакви негативи заради общото благо“, обясни Пулев.

„Би трябвало да усещате, че сме в сериозна подготовка и очакваме да се обяви мача на моя живот и събитието на годината, на петилетката и десетилетието за България“, коментира Кобрата.

По непотвърдена информация Пулев ще се изправи срещу Джошуа на 12 декември в лондонската зала О2, като това ще бъде вторият шанс в кариерата му да се бие за световната титла след загубата от Владимир Кличко през 2014 година.

„Един такъв мач би бил огромен успех за мен самия, за баща ми, Бог да го прости, както и за България и българския народ, защото една малка България да се изправи за световна титла смятам, че е нещо велико, и то не за една световна титла, а за три. Мотивацията е още по-голяма, аз съм премотивиран и отговорен. Би трябвало да усещате, че сме в сериозна подготовка и очакваме да се обяви мача на моя живот и събитието на годината, на петилетката и десетилетието за България“, сподели боксьорът.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп