Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Ради Цонев: Много съм мотивиран да помогна на Левски

Спорт

Ради Цонев: Много съм мотивиран да помогна на Левски

Ради Цонев: Много съм мотивиран да помогна на Левски - Tribune.bg

Бившият младежки национал на България Радослав Цонев е изключително щастлив, че се завръща в родния Левски след пауза от четири години

"Много се радвам, че се завръщам в Левски. Ситуацията е много труднa, но всички знаят, че този клуб е в сърцето ми. Много съм мотивиран да помогна на отбора и съм оптимист, че на "Герена" нещата ще се оправят. Радвам се, че отново ще играя и с брат ми Борислав. Щастлив съм, че вчера той вкара гол и най-накрая Левски победи пред своята страхотна публика. Той го заслужава, тъй като знам колко труд е хвърлил през годините. Много по-зрял съм, като вече не съм онзи юноша преди години. Идвам, за да се наложа и да помогна на Левски. Винаги съм мечтал за трофеи със синята фланелка, но първо да изградим отбор, след което ще мислим да прекъснем дългата серия без отличие.

Благодаря на Лече за прекрасните години. Винаги ще нося "джалоросите" в сърцето си, след като научих много и израствах като мъж и футболист. Пожелавам на отбора да се върне в Серия "А" още през този сезон. Чувствам се добре, като нямам търпение да се включа в тренировките с новите ми съотборници", сподели Цонев пред Sportal.

Футболистът се очаква утре да мине прегледи в София, след което от сряда да е на разположение на Георги Тодоров. Именно треньорът е в основата братя Цоневи да се върнат в родния Левски през това лято.

Ради Цонев напусна Лече след 53 мача, 6 гола и две промоции. Двата клуба се разбраха, че за италианците остава процент от следваща продажба на близнака, тъй като на този етап 26-кратните шампиони на България нямат финансовата възможност да плащат трансферна сума.
25-годишният полузащитник, който дебютира в Левски през май 2011 година, има 57 мача и 4 гола за "сините".


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети