Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Ради Здравков: Обединение на двата ЦСКА няма да бъде сензация

Спорт

Ради Здравков: Обединение на двата ЦСКА няма да бъде сензация

Ради Здравков: Обединение на двата ЦСКА няма да бъде сензация - Tribune.bg

"Toва ще е добър пример", заяви той

Бившият треньор на Локомотив (София) Радослав Здравков заяви, че обединение между ЦСКА и ЦСКА 1948 няма да бъде сензация.

 
"По една или друга причина ЦСКА 1948 е заслужил да играе в "А" група. Дали буквите пречат или не пречат, аз не искам да засягам тази тема. В България всичко е възможно. Едно обединение може да се случи. Ще бъде добър пример, а не сензация. Моето ЦСКА, автентичното ЦСКА, истинското ЦСКА фалира на 9 семптември 2016 година", коментира той.
 
"Не само ЦСКА 1948 и Монтана са облагодетелствани от прекратяването на сезона във Вотра лига. Доста отбори от дъното на класирането също. Защото така се спестяват средства. Несправедливо и неточно решение на БФС. Отборът на Локомотив (София) е ощетен, тъй като имахме амбиции. Можехме да не се класираме за бараж, но по спортен път, а не след решение на футболния съюз", съжалява Здравков и добавя, че доста отбори са се възползвали от пандемията от коронавирус и са се разделили с по-скъпите си играчи и треньори.
 
Накрая той коментира и причините, за да не върви националният отбор, който от 2004 година насам не се е класирал на голямо първенство.
 
"За да бъде слаб националният отбор, едната причина е наличието на много чужденци, но не е единствената. Такова поколението. Просто не разполагаме с лидери, с класа. А тази пандемия е от полза за националния селекционер Дерменджиев, за да опознае по-добре футболистите, да си направи стратегия и да е готов за квалификацията с Унгария. Има таланти и сега, но не са така ярки, както преди. По-скоро проблемът е в самите деца. Дали поради домашната среда, дали поради друго - смятат, че са готови футболисти. А един футболист се развива постоянно", очерта проблемите Ради Здравков.

Последвайте ни в Google News

 

Етикети ЦСКА

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати