Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Радослава Мавродиева: Тази победа е сбъдната мечта!

Спорт

Радослава Мавродиева: Тази победа е сбъдната мечта!

Радослава Мавродиева: Тази победа е сбъдната мечта! - Tribune.bg
Снимка:

Благодаря на българите за подкрепата, каза майката на шампионката

„Тази победа беше една сбъдната мечта. Имах някакво усещане, че това ще се случи“. Това каза в интервю за NOVA телевизия Радослава Мавродиева, която на връх 3 март грабна европейската титла от тласкането на гюле.

Три дни след големия успех, Мавродиева вече е в залата в Сливен. 

„Цялата ни подготовка премина в тази зала. Нямахме никакви притеснения от към всякакви ситуации- финансови, морални“, каза треньорът Валентина Желязкова. По думите ѝ подготовката е преминала на ниво. „Сега искам да си почине. Не сме свикнали на медийно напрежение. Да си избистри главата и започваме подготовката. Очаквах да мине 19 метра, за титла не съм си мислела“, сподели още треньорът.

Мавродиева прати гюлето на 19 метра и 12 сантиметра и така си завоюва златото.

„Благодаря на българите, че я подкрепиха. На спортистите им коства много. За тях няма екскурзии и почивки, има покрити нормативи. Тя мина труден път, но през цялото време се надяваше“, сподели майката ѝ Пенка.

В залата дойде и Станка Златева, която поздрави Мавродиева. „Желая ѝ много медали. Спортът изисква много жертви, но когато си се хванал и искаш резултати, трябва да ги дадеш. Трябва твърда ръка“, каза Станка Златева.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети