Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Ранното изплащане на печалби зарадва стотици клиенти на WINBET със залози за мача Ливърпул – Реал Мадрид

Спорт

Ранното изплащане на печалби зарадва стотици клиенти на WINBET със залози за мача Ливърпул – Реал Мадрид

Ранното изплащане на печалби зарадва стотици клиенти на WINBET със залози за мача Ливърпул – Реал Мадрид - Tribune.bg
Снимка:

Изплащането на печалбите започна още в 15-та минута на мача

Функцията за Ранно изплащане на печалби при два гола преднина на WINBET зарадва стотици клиенти на сайта winbet.bg, които бяха поставили залози за победа на Ливърпул или Реал Мадрид в снощния мач от Шампионската лига.

Още в 15-тата минута на мача, веднага след гола на Мохамед Салах, който направи резултата 2:0 в полза на Ливърпул, клиентите на сайта, които бяха прогнозирали победа за английския отбор, автоматично получиха печалбите от своите залози.

Ситуацията се повтори 40 минути по-късно, но този път в полза на клиентите, които бяха заложили за победа на Реал Мадрид. Те получиха печалбите си веднага след като Карим Бензема отбеляза четвъртия гол на своя отбор във вратата на домакините в 55-та минута на срещата.

За съжаление, няма потребител на сайта, който да е поставил залог на точен резултат от срещата 2:5 в полза на Реал Мадрид.

Функцията Ранно изплащане гарантира на клиентите на WINBET печалба от техните залози, когато отборът на чиято победа са заложили, поведе с два гола разлика, независимо от крайния изход от срещата.

Тази функционалност е един от много допълнителни инструменти, които са на разположение на любителите на спортните залози на сайта на WINBET, заедно с възможността за ранно уреждане на залози (cash out), връщане на залог при краен резултат от срещата 0:0 и завишени коефициенти (с 0% марж) за избрани събития.

За играчите, които предпочитат множествените залози (колонки) са функциите Застраховка колонка, която осигурява бонус безплатен залог в случай, че едно събитие от колонката на играча се окаже губещо и Бонус колонка, с която клиентите получават допълнителен бонус при 100% успешен множествен залог.

С функцията Създай залог, клиентите на WINBET могат да създават собствени комбинации от до 10 пазара за всяко футболно или баскетболно събитие, а със Специалните пазари за играчи предлагат възможности за залози и печалби в зависимост от представянето на конкретен играч.

Пълните правила и условия на всички тези функционалности са на сайта winbet.bg.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети