Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Рашков покани Ивет Горанова да се влее в редиците на МВР

Спорт

Рашков покани Ивет Горанова да се влее в редиците на МВР

Рашков покани Ивет Горанова да се влее в редиците на МВР - Tribune.bg
Снимка:

Олимпийската шампионка отвърна, че ще си помисли

Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков се срещна със спортисти, които участваха в Олимпийските игри в Токио.

„ Това са хора, които накараха всички ни да се чувстваме горди, че сме българи. Това, което те донесоха от Япония, означава денонощен труд, лишения, сила на духа. Тe предшестват успехите, завоювани с чест”, заяви той, връчи плакет на МВР и предложи на златната ни медалистка от каратето Ивет Горанова да започне работа в министерството.

Ивет Горанова каза, че ѝ е нужно малко време да помисли дали да приеме отправената ѝ покана. „Мечтата ми като малка беше да стана полицайка, но все още искам да помисля“, каза тя.

Почетен медал на МВР получиха и Тайбе Юсеин – състезателката ни по борба и носител на бронзов медал от олимпиадата и треньорът ѝ Петър Касабов, състезателката по спортна стрелба Антоанета Костадинова; треньорът ѝ Христо Христов.

Почетен знак на МВР II степен бе отреден на състезателката ни по спортна стрелба Мария Гроздева – Григорова, а почетен знак на МВР III степен – на лекоатлетката ни Ивет Лалова-Колио. Парични награди получиха джудистът Ярослав Герчев, атлетът Тихомир Иванов и Мими Христова - българска състезателка по свободна борба.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп