Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Разкритие: Офертата за Юнайтед от Катар е по-добра

Спорт

Разкритие: Офертата за Юнайтед от Катар е по-добра

Разкритие: Офертата за Юнайтед от Катар е по-добра - Tribune.bg

Вижте защо

Фаворитите за нови собственици на Манчестър Юнайтед, а именно сър Джим Ратклиф и консорциумът от Катар, начело с Шейх Хаман бид Ясим бин Джабер Ал Тани, вече са в етап на директни преговори за клуба.

Според журналиста Фабрис Хоукинс от RMC Sport, предложението от Катар е по-добро и е фаворит за „червените дяволи“.

Офертата на шейх Ясим е да покрие всички дългове за „червените дяволи“ и ще премине през неговата собствена частна фондация Nine Two. Както беше съобщено по-рано, подаденото предложение е на стойност около 5 милиарда евро.

Собствениците на Ница от INEOS също подадоха оферта за закупуването на Манчестър Юнайтед, като изпълнителният директор сър Джим Ратклиф е фен на клуба от дете.

Предложението от Катар обаче няма да премине през Qatari Sports Investment (QSI), които притежават Пари Сен Жермен, но според Хоукинс играчите, към които се прицелват потенциалните нови собственици, са тези, към които се прицелват и парижани.

Катарците, които възнамеряват да задържат Ерик тен Хаг като мениджър, се стремят да имат „амбициозен“ летен трансферен прозорец и се интересуват от играчите, които в момента са набелязани от ПСЖ.

Хоукинс добавя, че продажбата на клуба от „Олд Трафорд“ от страна на семейство Глейзър, които искат 6 милиарда за „червените дяволи“, може да продължи дълго.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети