Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Разкритие: В ЦСКА има играчи с наднормено тегло

Спорт

Разкритие: В ЦСКА има играчи с наднормено тегло

Разкритие: В ЦСКА има играчи с наднормено тегло - Tribune.bg
Снимка:

Наставникът на ЦСКА, Саша Илич е останал крайно разочарован от лошото физическо състояние на част от играчите в тима.

Някои състезатели се появили за старта на лятната подготовка с наднормено тегло, докато други не били в добро състояние като цяло. Очаква се тези футболисти съвсем скоро да отнесат дисциплинарни наказания по вътрешния ред на клуба.

Един от тези футболисти е французинът Амос Юга. Наднорменото му тегло бе забелязано и от много от привържениците на ЦСКА, които публикуваха в социалните мрежи колажи с лошото състояние на 29-годишния халф, опъващ сериозно червената фланелка по време на контролите в Австрия.

Това не е първо подобно провинение на полузащитника. Преди две лета той пристигна за подпис с ЦСКА отново с наднормено тегло. Тогава той бе с цели 5 килограма по-тежък от оптималното си състезателно тегло.


Коментари (1)

КИЛИКАНЗЕРИТЕ ОТ СЕЛО МИКРЕ СЕ ГОЯТ ЯКО-КОЛЕДАТА ИМ НАБЛИЖАВА.ЗАКРИВААААААЙ!!! МАЛКО ПРЕДИ КОЛЕДА ГНОМА ФЪРЛЯ ПИШКИРЧЕТО И СЕ ПРИБИРА В СЕЛО МИКРЕ.ТРИМАТА УПРАВЛЯВАЩИ БЛАГОДЕТЕЛИ,СТОПИЧКОВ,ГНОМА И ИНДЖОВ НЕ МОГАТ ДА СЕ РАЗБЕРЯТ КАК ДА РАЗДЕЛЯТ КИНТИТЕ ОТ ПРОДАЖБИТЕ НА НЕРЕЗИТЕ В КОЧИНАТА.ПРЕСЕН Е ПРИМЕРЪТ С КАЙСЕДО/ИСКАХА ГО ОТ КЪДЕ ЛИ НЕ,НО КЩРДА ЩЕ ГО ШИТНЕ НА МЕКСИКАНСКИТЕ СИ АРКАДАШИ,ЩОТО ТАМ КОМИСИОННАТА МУ Е НАЙ-ГОЛЯМА И ИЗГОДНА ЗА НЕГО И ПАРАЗИТНАТА МУ ЧЕЛЯД.ГНОМА ОСТАВА С ПРЪСТ В УСТА И СКИМТИ КАТО ИБАН КОТАК НА КЮШЕТО НА ПОКРИВА,А ИНДЖОВ ГЛЕДА КАТО ПРИПИКАНО МУШКАТО.
03.07.2022 11:50 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети