Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Разкритие: Вижте какво направи за ЦСКА мъжът на Невяна Митева

Спорт

Разкритие: Вижте какво направи за ЦСКА мъжът на Невяна Митева

Разкритие: Вижте какво направи за ЦСКА мъжът на Невяна Митева - Tribune.bg

ЦСКА дължи блясъка на 70-годишнината си и паметното й отбелязване на стадион „Васил Левски“ преди 3 лета, колкото на Гриша Ганчев, толкова и на… съпругът на кандидат-вицепрезидента Невяна Митева, пише 7dnibulgaria.bg.

Генерал Явор Матеев е ортодоксален армеец от десетилетия. Гледал е наживо над 300 мача на „червените“. За отбелязването на 70-годишнината пък неговите момчета от спецчастите направиха наистина невиждано шоу на „Васил Левски“, когато парашутисти скочиха с всички емблеми на ЦСКА.

Апотеозът пък бе хеликоптерът, докарал тримата червени тенори – Христо Стоичков, Димитър Пенев и Димитър Бербатов!
Интересното е, че тогава Явор Матеев убеждава президента Румен Радев да приеме поканата да присъства наживо на мача ЦСКА – Лудогорец. По това време войната между двете ЦСКА е особено жестока, като да не бъде упрекван в пристрастия, Радев мисли да изпрати и на двата клуба поздравителен адрес и почетен знак на президента. Без обаче да присъства лично на събитията. Матеев обаче убеждава бъдещия конкурент на съпругата му, че мястото му е в ложата, като дори двамата заедно гледат футболната среща.

От тогава насам Явор Матеев е плътно до Гриша Ганчев и Христо Стоичков във важните момемнти за ЦСКА. Неслучайно присъства на повечето победни снимки, а след влизането в групите на Лига Европа лично Христо Стоичков доведе генерал Матеев в съблекалнята на ЦСКА!


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (7)

Бате боко Това няма да направи по- умна неговата фифаджийка, която излъга че има три деца!!?? И чака да стане вицепрезидент ....егати и тарикатите...
18.11.2021 18:53 / Отговор
Долу мръсните ръце от Невяна!!! Бабикяновски лъжец!!!
Невяна има три деца: дъщеря на 29 (завършила университет в Лондон и работи там), синове на 28 и 26 години!!! Браво, Невяна!
И това постижение наред с изключителната й спортна и воинска кариера!
18.11.2021 19:13
???? Но за каква 70годишнина на "цска ТИРЕ софия", пишете, та ТЕ бяха ДОВЕДЕНИ от Ловеч, през 2016г,да,да на 09.09.2016 ГОДИНА?! ТОГАВА "бизнесфамилия" Ганчеви ФАЛИРАХА ЦСКА, ЗАБРАВИХТЕ ли?! Така, че колкото тази от снимката е "ПОЛКОВНИК", точно толкова "цска ТИРЕ софия" е ЦСКА!!!
18.11.2021 22:49 / Отговор
Наско Раев Аман от тъпи подуенски говеда! ЦСКА ще ви мандръса винаги и навсякъде, където ви гепи! Болен мозък, я кажи, кога ти е повече кеф - когато ви го начуква ЦСКА-Литекс или ЛИТЕКС-ЦСКА?
19.11.2021 21:55
иванов съсед три деца, от които двете не са нейни
(нещо е болна женицата)
нейния единствен син е доста различен от гербери и депесари
(а и имайки впредвид здравословното му състояние)това требва доста да я притеснява!!!! (иначе другите две деца немогат да я дишат)!!!
18.11.2021 22:54 / Отговор
Андрей Такава дума впредвид НЯМА! И ВТОРО не зная дали тя ги е раждала, но и само да ги е отгледала и възпитала СА НЕЙНИ!!!
18.11.2021 23:58
Емил Не е важно да ги родиш важно е да ги отгледаш и вьспиташ, да живееш с проблемите им , и евалла на такава майка, която е орлица за цялото семейство сьздала любов.
19.11.2021 06:54 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети