Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Разследват вандалщините на протеста срещу БФС

Спорт

Разследват вандалщините на протеста срещу БФС

Разследват вандалщините на протеста срещу БФС - Tribune.bg
Снимка:

Безредиците по време на протеста срещу БФС в четвъртък се разследват от полицията. Целта е се установи кой стои зад вандалските прояви, нанесли сериозни щети по входа на сградата в Бояна. Освен това униформен служител е със счупен нос, след като пострада докато охраняваше мероприятието. По случаите текат проверки. На два пъти през деня служители на 6-о РПУ са посетили базата на футболния съюз, за да опишат щетите, съобщава БГНЕС.

Изискани са записите от охранителните камери на входа на сградата. Ще бъдат прегледани кадри, излъчени в медиите и социални мрежи.

В същото време шест аматьорски клуба излязоха с декларация, чрез която се обявиха против случващото се пред сградата на Българския футболен съюз. От написаното се разбира, че става въпрос за футболни школи и клубове, които са наематели на базата в Бояна. Сред тях са „Арес“, „ФК Академик 1947“, РМФ, „ФК Сердика“, „ФК „Талант“. С декларацията си те призовават отговорните институции да предприемат необходимите мерки, за да предотвратят ескалиране на напрежението пред входа на спортната база.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати