Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Реал Мадрид представи Белингам

Спорт

Реал Мадрид представи Белингам

Реал Мадрид представи Белингам - Tribune.bg

"Днес в Мадрид пристигна един от най-добрите футболисти в света", заяви Перес

Новото звездно попълнение на Реал (Мадрид) Джуд Белингам си избра номер, различен от този, който носи в Борусия (Дортмунд).

При вестфалци английският национал носеше 22 на гърба си, но на "Бернабеу" този номер е зает от Антонио Рюдигер.

Така Белингам си избра номера, носен от легенда на Реал - Зинедин Зидан, позирайки с фланелка с №5.

"Искам да благодаря на всички, които са тук в този ден, който е най-важният в живота ми и който е първият ми в най-добрия отбор в света. Искам да благодаря на Хуни Калафат, на Хосе Ангел, на президента, на всички, които ми помогнаха да дойда тук. Благодаря и на семейството ми. Напред, Мадрид!", бяха първите думи на 19-годишния английски национал, след като Реал плати 103 милиона евро за услугите му, а сумата може да нарасне до 130 милиона при активиране на различни бонуси.

"Днес е голям ден. Величието на нашия клуб, който е на 121 години, се е изградило заради играчи с различни таланти. Днес в Мадрид пристигна един от най-добрите футболисти в света. Сигурен съм, че си се влюбил в отбора заради нашите пет последни титли в Шампионската лига. Беше най-добрият в Бундеслигата, беше най-младият голмайстор на Борусия Дортмунд. Ще се постараем да бъдеш щастлив тук и да изпълниш мечтите си. Добре дошъл, вкъщи", обърна се президентът на клуба Флорентино Перес към Белингам.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети