Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Реал Мадрид със силна френска селекция през 2021г.

Спорт

Реал Мадрид със силна френска селекция през 2021г.

Реал Мадрид със силна френска селекция през 2021г. - Tribune.bg
Снимка:

В Реал Мадрид са амбицирани да осигурят солидно френско подкрепление от следващото лято, когато клубът би трябвало да е по-сигурен финансово.

Според AS Флорентино Перес и Зинедин Зидан ще насочат усилията си към привличането едновременно на Килиан Мбапе, Едуардо Камавинга и Дайочанкуле Упамекано.

Шампионите отдавна не крият интереса си към Мбапе, от месеци следят и младока от Рен, а вече сериозно се замислят и за трансфер на защитника на РБ (Лайпциг).

Камавинга, който е централен халф, е едва на 17 години, но вече дебютира за “петлите”. Той обаче е цел и на Пари Сен Жермен. Упамекано пък наскоро преподписа с РБ, но лично треньорът Юлиан Нагелсман призна, че очаква след идния сезон той да отиде в по-силен клуб.

Ако и тримата бъдат взети, на "Сантиаго Бернабеу" ще се съберат шестима представители на световните шампиони, след като в момента в тима са Карим Бензема, Ферлан Менди и Рафаел Варан. Това означава, че французите ще станат най-многолюдната група чужденци в клуба. В момента начело е Бразилия с петима играчи.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети