Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Реал Сосиедад отстрани Реал Мадрид за Купата след голов трилър

Спорт

Реал Сосиедад отстрани Реал Мадрид за Купата след голов трилър

Реал Сосиедад отстрани Реал Мадрид за Купата след голов трилър - Tribune.bg
Снимка:

"Кралския клуб" загуби у дома с 3:4

Реал Сосиедад победи Реал Мадрид с 4:3 като гост на "Сантяго Бернабеу" и се класира за полуфиналите в турнира за Купата на Испания по футбол.

Мартин Йодегор откри резултата за Реал Сосиедад в 22-ата минута. В началото на втората част само в рамките на две минути между 54-ата и 56-ата Александър Исак се разписа на два пъти и даде аванс от 3:0 на тима на гостите. Между двете попадение негов гол беше отменен заради засада.

В 59-ата минута Марсело върна един гол за домакините от Реал Мадрид, но десет по-късно след асистенция на Исак Микел Марино беше точен за 4:1 за Сосиедад.

В 79-ата Винисиус отбеляза с глава за Реал Мадрид, но съдията Матеу Лаос отмени попадението след консултация с ВАР. При следващата атака Реал Мадрид вкара втори гол. Винисиус направи чудесна асистенция на резервата Родриго за 2:4.

В третата минута на добавеното време Карим Бензема подаде на Начо Фернандес, който вкара третото попадение за "белия балет".

В последните минути на двубоя гостите останаха с човек по-малко на терена, след като Горосабел получи втори жълт и съответно червен картон.

Баските нанесоха първо поражение на Реал Мадрид след серия от 21 мача без загуба за тима на Зинедин Зидан във всички турнири. За последно Реал загуби мач на 19 октомври миналата година с 0:1 от Майорка./БНР


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Реал Мадрид

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати