Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Реферът Никола Попов отново отряза Черно море на "Лаута"

Спорт

Реферът Никола Попов отново отряза Черно море на "Лаута"

Реферът Никола Попов отново отряза Черно море на Лаута - Tribune.bg

"Моряците" не получиха дузпа в 90-та минута

Реферът Никола Попов за втора поредна година закла Черно море срещу Локомотив (Пловдив) на „Лаута“.

В 90-ата минута той не отсъди дузпа за игра с ръка в наказателното поле на защитник от домакините.

Нямаше и намеса на ВАР, а по този начин „моряците“ загубиха двубоя с минималното 0:1.

Миналия сезон същият съдия показа слабохарактерност и не отсъди дузпа за Черно море, оставяйки ВАР да прецени ситуацията и да го извика. Такава намеса от ВАНА не последва и Черно море пак беше ощетен.

С днешната загуба в мача от XXVIII кръг на футболната ни efbet Лига тимът на Илиан Илиев рискува евроучасието си в края на сезона.

Единственото попадение за „смърфовете“ днес в 30-ата минута вкара Оливер Камдем, който е 17-ият различен реализатор за тима през сезона.

Гол на Черно море след това пък бе отменен заради засада и така „моряците“ инкасираха 4-о поражение през кампанията като останаха с 58 точки на 3-ото място във временното класиране.

Локомотив от своя страна вече е 4-и с 53 точки, измествайки Левски, който има 51 пункта от 28 срещи.

Срещата започна равностойно, с битка за всяка педя терен. Домакините обаче постепенно поеха инициативата и отправиха първия опасен изстрел в 25-ата минута, когато вратарят на Черно море се справи.

Иван Дюлгеров обаче бе безпомощен малко по-късно, когато Локомотив (Пловдив) откри резултата.

Това в 30-ата минута стори Оливер Камдем, след добър индивидуален пробив и шут по диагонала, който спря в далечния долен ъгъл – 1:0.

Попадението бе дебютно за 21-годишния французин, пристигнал това лято на „Лаута“ като свободен агент от Клермон.

Веднага след попадението Черно море имаше шанс да изравни, но го пропусна, след което двубоят се накъса заради няколко нарушения.

В 41-ата минута домакините изпълниха първия корнер в срещата и след него отново Дюлгеров трябваше да се намесва, за да отклони леко топката и после Атанас Илиев да я изчисти.

Само 3 минути след това пък Ефе Али пробва рефлекса на вратаря, със страхотен шут от границата на наказателното поле, ала Дюлгеров пак внимаваше и отрази в корнер.

След него пък Хорхе Сегура можеше да удвои, но не можа да намери добре топката и я прати покрай целта.

Така почивката дойде при резултат 1:0 в полза на „черно-белите“.

Второто полувреме започна двуостро като всеки от опонентите се опита да наложи своя стил на игра и със страхотна хореография от домакинските фенове.

В 57-ата минута Ангел Лясков намери Дион отдясно. Белгиецът напредна и пусна страхотен извеждащ пас към Мичи Нтело. Нападателят обаче не успя да овладее добре и Дюлгеров улови.

В 60-ата минута гол на гостите беше отменен заради засада. Илиан Илиев проби отдясно, навлезе навътре и опита подаване към Атанас Илиев.

Нападателят опита да играе с топката, но не успя, което заблуди Томов, а кълбото срещна гредата, след което влетя в мрежата.

Повторенията показаха, че преди опита на Илиев да стреля, топката се удря в крак на играч от домакините, ала ВАР все пак прецени, че попадението не е редовно.

Варненци продължиха да играят по-добре в тези минути. В 64-ата минута Кристиан Томов спаси силен удар на Уеслен Жуниор, който бе оставен непокрит отляво в наказателното поле.

Пет минути след това и вратарят на Черно море трябваше да се намесва при удар с глава на Димитър Илиев. В 76-ата минута капитанът на „железничарите“ опита късмета си и с изстрел от дистанция, който обаче премина далеч от целта.

Две минути по-късно влезлият като резерва Владимир Медвед можеше да сложи точка на спора с втори гол. Бившият играч на Пирин получи отляво в наказателното поле, преодоля защитник на „моряците“ и стреля силно по диагонала, но Иван Дюлгеров спаси.

До края на срещата футболистите на Илиан Илиев притиснаха своя съперник и потърсиха изравняването като в 90-ата минута трябваше да получат дузпа след явна игра с ръка в наказателното поле на Локомотив (Пловдив).

Това обаче остана незабелязано от главния съдия, а и VAR не се намеси, така че "моряците" трябваше да се примирят с поражението.

ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ) - ЧЕРНО МОРЕ 1:0
1:0 Оливер Камдем (30)

СТАРТОВИ СЪСТАВИ:

ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ): 81. Кристиан Томов, 44. Ангел Лясков, 5. Тодор Павлов, 91. Хорхе Сегура, 12. Ефе Али, 71. Оливер Камдем, 6. Христо Иванов, 21. Евандро, 7. Бабакар Дион, 14. Димитър Илиев (к), 9. Мичи Мбала;

Треньор: Александър Томаш;

ЧЕРНО МОРЕ: 25. Иван Дюлгеров, 3. Живко Атанасов, 28. Влатко Дробаров, 2. Цветомир Панов, 6. Виктор Попов, 27. Даниел Димов (к), 71. Васил Панайотов, 10. Мазир Сула, 11. Илиан Илиев-младши, 99. Уеслен Жуниор де Мело, 9. Атанас Илиев;


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети