Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Робърта: Левски е с най-големи шансове да спечели Купата!

Спорт

Робърта: Левски е с най-големи шансове да спечели Купата!

Робърта: Левски е с най-големи шансове да спечели Купата! - Tribune.bg

Нападателят на "сините" с любопитно изказване

Нападателят на Левски Найджъл Робърта е категоричен, че тимът му е големият фаворит за спечелването на Купата на България. „Сините” излизат срещу Локомотив Пловдив в първи полуфинал от турнира във вторник от 20,30 часа.

 
В двата шампионатни мача между Локомотив Пд и Левски падна само един гол, който бе дело именно на голмайстора на „сините” Найджъл Робърта.
 
„Срещу Локомотив е трудно. Те действат много дефанзивно, играят с трима централни защитници. Не е лесно за противниковите състезатели, но вече показахме, че можем да ги победим”, коментира Робърта пред NOVA.
 
Левски е с най-големи шансове за спечелването на трофея. Казвам това, не само защото съм част от този отбор, но и защото в мачовете срещу останалите претенденти играхме по-добре от тях. Това обаче трябва да го покажем и на терена”, допълни нидерландецът.
 
Робърта коментира и кризата в клуба от „Герена”.
 
„В началото беше странно. В съблекалнята не обсъждаме финансовите проблеми. Говорих с треньора, с директорите и те ме увериха, че всичко ще се оправи. Имаме нов президент. Аз лично не искам да сменям отборите всяка година. Голямата ми цел е да вдигна Купата с Левски”, сподели още той

Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети