Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Родни рефери с назначения в решителната фаза от европейките турнири

Спорт

Родни рефери с назначения в решителната фаза от европейките турнири

Родни рефери с назначения в решителната фаза от европейките турнири - Tribune.bg
Снимка:

Български съдии получиха назначения за срещи от решителната фаза от европейските клубни турнири по волейбол, включително и най-силната надпревара – Шампионската лига.

Още днес, 6 март роден представител ще свири мач на европейска сцена, като Милан Тодоров ще се изяви в Лисабон, в мач-реванш от 1/2- финалите от третия по сила турнир - за купата на Претендентите. Двубоят противопоставя Поргугал (Лисабон) и италианския Веро Волей (Монца), като Милан Тодоров ще бъде втори съдия на мача.

В първия мач между двата тима, който бе преди седмица в Италия също имаше българско участие, като втори рефер в срещата бе Милена Лазарова.

Петър Харизанов пък ръководи първия финален двубой от турнира за купата на Претендентите при жените. Все още не са известни съперниците, които ще спорят за титлата на 20 март. Родният представител ще бъде първи съдия на мача.

Най-престижният турнир в Европа - Шампионската лига продължава с 1/4-финали, където отново има родно участие при ръководството на срещите.

Илиян Георгиев ще бъде втори съдия на първия 1/4-финал при жените, който противопоставя Алианц (Германия) и италианския Игор (Новара) на 12 март в Щутгарт.

Ивайло Иванов ще ръководи като първи рефер реванша между двата тима, който е на 21 март в Италия.

Добромир Добрев ще се изяви в Шампионската лига при мъжете, като ще свири втория четвъртфинален сблъсък между грандовете Лубе (Читанова) и Динамо (Москва). Двубоят е на 21 март в Италия, а Добромир Добрев ще бъде втори съдия на мача.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети БФВолейбол

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети