Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Роналдо иска капитанската лента от Магуайър

Спорт

Роналдо иска капитанската лента от Магуайър

Роналдо иска капитанската лента от Магуайър - Tribune.bg

Според „The Mirror“ е "неизбежно" Кристиано Роналдо да свали Хари Магуайър като капитан на Юнайтед.

Кризата в съблекалнята на Манчестър Юнайтед е заради битката в капитанската позиция между Хари Магуайър и Кристиано Роналдо, който иска да вземе лентата от английския защитник, предава Telegraph.bg. След като дойде от Юве през лятото, португалецът получи първа аванта от Единсон Кавани – уругвайският Матадор му отстъпи своя №7.

Сега Роналдо посяга и към капитанската лента, а английската преса отразява като сапунена опера войната между Хари Магуайър и Кристиано Роналдо за капитанството на Манчестър Юнайтед.

„Daily Mail“ говори за „борба за власт за капитанската позиция на Манчестър Юнайтед“, в която Ралф Рангник се опита да посредничи между англичанина Хари Магуайър и португалеца Кристиано Роналдо.

Очевидно и двамата играчи са имали разговори и намерението на Кристиано било да вземе лентата, за да направи услуга на Магуайър – като премахне напрежението от него, което тегне заради слабите му мачове напоследък.

Проблемът е, че Магуайър отказва да сдаде завинаги капитанската лента на Манчестър Юнайтед и се чувства изоставен в съблекалнята.

Защо е „неизбежно“ Кристиано Роналдо да свали Хари Магуайър като капитан на Манчестър Юнайтед? Планът на Ралф Рангник Кристиано Роналдо да стане ментор на Джейдън Санчо, Скот Мактоминей и Маркъс Рашфорд се разглежда като пряко предизвикателство за статута на Магуайър като лидер в съблекалнята.

„Първоначално Кристиано Роналдо молеше играчите да подкрепят Хари Магуайър. Но проблемът е, че мениджърът сега иска Роналдо да бъде наставник на всички тези по-млади играчи. Това остави Хари в ничия земя, тъй като той е капитан и той да казвам и да следвам това, което казва Роналдо, така че всичко да е приятно“, обяснява източник на „The Mirror“ за конкретната „Игра на тронове“, която се играе в съблекалнята на „Олд Трафорд“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати