Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Роналдо пред сензационно завръщане в Ла Лига

Спорт

Роналдо пред сензационно завръщане в Ла Лига

Роналдо пред сензационно завръщане в Ла Лига - Tribune.bg

Агентът на суперзвездата Кристиано Роналдо – Жорже Мендеш, се е свързал с Реал Мадрид относно евентуално завръщане на португалеца в испанската столица.

Бъдещето на 36-годишния нападател в Ювентус е поставено под сериозен въпрос след поредното разочароващо отпадане в Шампионската лига.

Ювентус постави цена на Кристиано Роналдо. Според информации от Ботуша торинци искат поне 29 милиона евро, ако някой клуб пожелае португалеца през лятото. Това е с над 70 милиона по-малко, отколкото "Старата госпожа" плати на Реал Мадрид през юли 2018-та.

Въпреки че Роналдо има още един сезон от договора си с „бианконерите“, не е изключено той да напусне това лято, особено предвид астрономическата му заплата.

„El Chiringuito“ и „Marca“ твърдят, че Мендеш е провел неформални разговори с ръководството на „Лос Бланкос“. Агентът очевидно иска да разбере дали е възможен подобен трансфер.

Информацията гласи, че на португалеца му липсва бившия му клуб, който също добре осъзнава, че не е постигнал същите успехи, откакто той напусна.

Самият CR7 съжалявал за решението си да напусне мадридчани и сега обмисля завръщане в Ла Лига.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп