Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Роналдо превърна хотелите си във временни болници

Спорт

Роналдо превърна хотелите си във временни болници

Роналдо превърна хотелите си във временни болници - Tribune.bg
Снимка:

"Важно е да следваме съветите на Световната здравна организация и на правителствата за това как да се справим с настоящата ситуация"

Португалската футболна звезда Кристиано Роналдо реши да направи изключително достойна постъпка, свързана с борбата за преодоляване на пандемията от коронавирус в Европа. Роналдо превърна хотелите си в родината във временни болници, където ще бъдат настанявани и лекувани заразените от коварния вирус. Всички разходи по престоя и лечението на болните, медицинските процедури и заплащането на лекарите, ще бъдат поети от футболиста на Ювентус.

Преди дни той пусна съобщение в социалните мрежи, в което призова да се следват стрикто инструкциите на медицинските институции. "Светът преминава през много труден период, който изисква изключително внимание от всички нас. Обръщам се към вас не като футболист, а като син, баща и човек, който е обезпокоен от случващото се днес, което засяга света около нас", написа португалецът.

"Важно е да следваме съветите на Световната здравна организация и на правителствата за това как да се справим с настоящата ситуация. Защитата на човешкия живот трябва да бъде преди всичко друго", написа Роналдо./БНР


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети