Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Роналдо в групата на Юнайтед за мача с Райо Валекано

Спорт

Роналдо в групата на Юнайтед за мача с Райо Валекано

Роналдо в групата на Юнайтед за мача с Райо Валекано - Tribune.bg

Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо е в групата на тима за предстоящата контрола срещу Райо Валекано.

Мениджърът на "червените дяволи" Ерик тен Хаг бе категоричен, че португалецът ще вземе участие в двубоя, като дори е възможно да е титуляр. Ролята му зависи от физическото му състояние.

Нападателят поднови тренировки с Манчестър Юнайтед едва вчера, след като се подготвяше самостоятелно в родината си през по-голяма част от лятото поради лични причини.

37-годишният голмайстор сподели снимка в социалните мрежи на тренировъчната база в “Карингтън”, докато съотборниците му играеха контрола срещу Алтетико Мадрид в Норвегия. Антони Марсиал получи травма в сблъсъка с "дюшекчиите", което вероятно означава, че Ронадло ще има още по-основна роля в плановете на нидерландския специалист.

Самият футболист лично изрази негодуванието си в социалните мрежи към медиите. Според него постоянните спекулации около бъдещето му се разминават с истината.

"Невъзможно е да не ме коментирате поне за ден. Иначе пресата няма да изкара пари. Знаете, че ако не лъжете, хората няма да ви обърнат внимание. Продължавайте да го правите, някой ден ще познаете за някоя новина", написа той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети