Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Русе приема финалите на Златната европейска лига при жените

Спорт

Русе приема финалите на Златната европейска лига при жените

Русе приема финалите на Златната европейска лига при жените - Tribune.bg
Снимка:

През настоящата 2020 година „Арена Монбат Русе“ ще бъде домакин на две значими събития

След изключително успешното домакинство на Русе на срещи от груповата фаза на световното първенство по волейбол за мъже през 2018 година и турнир от Волейболната лига на нациите при жените през 2019 година, през идващото лято крайдунавският град отново ще приеме международни прояви от най-високо ниво в този спорт.

През настоящата 2020 година „Арена Монбат Русе“ ще бъде домакин на две значими събития, както при жените, така и при мъжете. Първото от тях, което Русе получи доверието да организира, е финалната четворка на Златната европейска лига при дамите (17-18 юни).

Както е известно, през тази година женският ни национален отбор ще участва в европейската надпревара, като отново ще търси завръщане в световния елит. Първите два тима от крайното класиране на Златната европейска лига ще получат право да играят на заключителния Чалъндж турнир (Challenger Cup), победителят от който ще попълни Волейболната лига на нациите през 2021 година. Така финалите на Златната европейка лига се явяват изключително важна крачка за националките ни пътя към основната цел – участие във Волейболната лига на нациите.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати