Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Напусналият ЦСКА Денис Давидов останал без доход и квартира, не може да се прибере в родината си

Спорт

Напусналият ЦСКА Денис Давидов останал без доход и квартира, не може да се прибере в родината си

Напусналият ЦСКА Денис Давидов останал без доход и квартира, не може да се прибере в родината си - Tribune.bg
Снимка:

Русия отказа да приеме свои граждани, които са в чужбина

Руският халф Денис Давидов призна, че е прекратил договора си с ЦСКА. Той направи това чрез пост в своя Instagram профил, където разкри подробности за тежката ситуация, в която е изпаднал.

Оказва се, че Давидов не може да се прибере в родината си, а  в същото време е освободил апартамента в София и няма къде да живее.

 Ето изявлението на Давидов:

Здравейте на всички! Не мислех, че ще трябва да пиша това тук, но явно трябва! В момента съм в България, тъй като имах договор с клуб ЦСКА. Във връзка с настоящата ситуация в света започнаха финансови затруднения в клуба и ми предложиха да прекратя договора си и да се върна у дома. Съгласих се, но с условието, че ще има полет до Москва. По това време границите вече бяха затворени.

И от месец вече съм в България, очаквайки полет. Организацията на експортните полети не е спряна !!!! На 02.05.2020 г. българското правителство организира полет, който е с маршрут София-Москва-София, за да изведе гражданите на Русия. Когато научих, че с този полет мога да се върна в родината си, закупих билети, прекратих договора си и освободих апартамента, в който живеех.

Но вчера, на 30 април, Министерството на външните работи на Русия отказа да приеме своите граждани !!! Българският самолет ще лети празен. И 2 дни преди отпътуване ние сме информирани за това !!! Сякаш едва вчера научиха за самолета от България!

Останах без договор, жилище, работа и доходи. Оказва се, че гражданите на България са важни за България, но гражданите на Русия не са? !!! Разбирам, че ситуацията е трудна, но искам да направя това публично достояние! Не се надявам на чудо, но се надявам, че поне нещо ще се промени! Желая ви здраве в този труден момент!


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети